Annons

Muf-ordförande besöker gymnasiet

Idag besöker Muf:s förbundsordförande Erik Bengtzboe Allvar Gullstrandgymnasiet tillsammans med medlemmar från Landskrona-Svalöv MUF.
Besöket i Landskrona är en del av vår kampanj att värva alla. Målet är att alla unga människor som delar våra idéer ska vara medlemmar i Moderat Ungdomsförbundet oavsett var man bor i Sverige, säger förbundsordförande Erik Bengtzboe som annars oroar sig för den höga ungdomsarbetslösheten som råder i landet.
Det största samhällsproblemet idag är att många unga står utanför arbetsmarknaden. Här i Landskrona är det 24,9 procent bland de unga som befinner sig i utanförskap. Det är två procentenheter högre än rikets genomsnitt. Vi måste ytterligare sänka trösklarna in till arbetsmarknaden genom sänkta kostnader att anställa oss unga, säger Erik Bengtzboe.

Skolfrågor är en annan sak som ligger honom varmt om hjärtat och Landskronas klättring med 119 placeringar på SKL:s skolranking imponerar.
– Det är glädjande att se att Landskronas positiva utveckling inom skolresultaten. Skolan är grunden till att kunna få ett jobb i framtiden och det är mycket glädjande att Treklövern och Moderaterna i Landskrona har satsat på detta, avslutar Erik Bengtzboe.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser