Annons

16:e konstrundan på Ven

I samarbete med Hvens Kulturförening öppnar 15 konstnärer och konsthantverkare på ön upp sina verkstäder, ateljeér och butiker för allmänheten när man för 16:e året arrangerar Hvens Konstrunda under Kristi Himmelsfärdshelgen, det vill säga den 9 -12 maj.
– Hvens Konstrunda är ett bra tillfälle att hälsa den sena och kalla våren välkommen och rundan är lagom stor, man kan cykla eller promenera till de olika utställarna. Det är ett trivsamt och miljövänligt sätt att uppleva öns kulturutbud, och speciella atmosfär, säger Inger Palmstierna, en av utställarna.

Även föreningens Kulturhus inhyser också några utställare. Likaså finns flera konstnärer representerade i några av de gallerier som är öppna på ön under sommaren. Öppettiderna är 10.30-16.30 under de fyra dagarna.

Annons
Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser