Annons

Bangolf och städning av staden på Earth Day

I dag firas Earth Day i Landskrona. Något som bland annat märktes i Gamla Kyrkans grund i stadsparken där förskolebarn städade på förmiddagen. Som vi tidigare berättat kommer eleverna på Allvar Gullstrand att ägna dagen åt miljöfrågor och rent av så kommer även Bangolfklubben Linje att dra sitt strå till stacken. Alla besökare som tar sig till Badhusparken i Nyhamn till fots, med cykel eller med kollektivtrafik kommer idag att få spela minigolf till barnpris. Alla barn som spelar bjuds dessutom på glass.
– Vi vill gärna stödja det firande av Earth Day som bland annat Allvar Gullstrandsgymnasiet gör i kommunen och medverka på detta sätt, säger Andreas Feuk i Bangolfklubben Linjen.
  Vi har också gjort en del satsningar i miljöfrågor under senare tid och vill arbeta efter att bidra till en hållbar utveckling på olika områden. Vid fint väder kommer vi dessutom att ha öppet ytterligare en timme jämfört med ordinarie öppettider.

I 43 år har Earth Day firats i många länder i världen genom att på olika sätt uppmärksamma jordens miljöutmaningar och hur vi kan sträva mot en hållbar utveckling. Landskronas skolor genomför många aktiviteter denna dag, men även du kan vara med och delta på flera olika sätt varför inte bidra med ditt bästa miljötips?
Landskrona stad hoppas få in 600 miljötips under året och alla som deltar har chans att vinna priser. Mer om det här.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser