Annons

Välgörenhetsfotboll på söndag

Nemanja Nikic bor i Landskrona men går på Campeon Frigymnasium i Helsingborg. Eftersom det är sista året han går på skolan så står projektarbete på schemat. Med ett eget förflutet i Wormo och ett stort fotbollsintresse var vägen från idé till handling om en välgörenhetsturnering inte lång.
– Så länge jag kan minnas så har jag gillat fotboll. Därför känns det som en perfekt kombination, att göra ett projektarbete om det man älskar, säger han till Landskrona Direkt.

Turneringen som spelas på Exercisfältet på söndag börjar klockan 10.00 och pågår under cirka fyra timmar. Lagen är i 7-års åldersklassen och alla möter alla. I pojkklassen är det Wormo, Borstahusens BK och Glumslöv. I flickklassen är det två lag från Wormo.
– Anmälningsavgiften är på 100 kronor och dessutom kommer det att finnas möjlighet för publiken att skänka en slant. Pengarna kommer oavkortat att gå till en banrby i Tamale i Ghana. Jag kontaktade SOS-barnbyar och de berättade att det behövdes pengar där så därför valde jag det, avslutar Nemanja Nikic.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser