Annons

Genomgång av brottsplatsen på första rättegångsdagen

På onsdagen inleddes rättegången mot den 20-årige Landskronabon som är misstänkt för bland annat grovt vållande till annans död efter att en man blivit påkörd vid en busskur på Löpargatan i Landskrona sommaren 2011.
Åklagaren gick genom en del av omständigheterna som han anser pekar ut den misstänkte som i sin tur nekar till att han kört bilen vid tillfället. Det ska istället ha varit en femte person som försvann från platsen efter olyckan och lämnade 20-åringen och ytterligare två kamrater kvar.
Inga nya fakta i målet kom upp under dagen som avslutades med en genomgång på den aktuella platsen. Rättegången fortsätter idag och imorgon fredag.

Läs även: 20-åring åtalas för grovt vållande till annans död

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser