Annons

Ungdomsavslutning i Falcons

På fredagskvällen hade Landskrona Falcons ungdomsavslutning på Folkets Hus i Landskrona. Samtliga ungdomslag var närvarande och ett stort antal stolta föräldrar hade nappat på inbjudan att följa med på avslutningen, vilket betydde att över 300 personer hade samlats denna ”Falconskväll”.
– Lagen bjöds på fredagsmys med läsk, chips och popcorn. Till härlig musik fick varje ungdomslag gå upp på scen och motta plaketter av Falcons lagkapten, Rickard Jacobsson, samtidigt som det för respektive ungdomslag visades ett bildspel från den gångna säsongen, säger Jakob Ohlsson, ungdomsansvarig i Landskrona Falcons.

Det delades även flitpriser till ungdomar som uppvisat en hög träningsnärvaro samt kometpriser till ungdomar som visat på en fin utveckling under året och tagit stora steg framåt i sitt innebandykunnande. Som avslutning på kvällen delade Elhandel i Landskrona ut deras årliga stipendium till två lovande innebandy-ungdomar i 15-årsåldern i Landskrona Falcons. Detta års pristagare var: Alexandra Magnell och Linus Christensson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser