Annons

Helt Off förgyller Folkfesten

Lördagen den 29 juni är det Folkfest i Landskrona och nu är det officiellt att huvudnumret på jubileumsscenen i teaterparken blir bandet Helt Off som är tillbaka på scenerna.

Det 7-mannastarka bandet, bestående av Helt Off, Magnus Tingsek samt medlemmar från Damn! och Spiderdogs drar till sommaren ut på turné för att spela på några väl utvalda festivaler och glädjande är att de dyker upp på Folkfesten i Landskrona den 29 juni.
Bandet har tre kultförklarade album bakom sig och radiohittar som ”Babylonsjukan” och ”Det brinner i Paris” och den 1 maj släpps ”Sakta i backarna”, en EP som innehåller 7 spår där bandet gör tolkningar på sina favoritlåtar från den egna skivbacken, som inkluderar allt från Depeche Mode och Kraftwerk till Stefan Sundström och Familjen.

Annons
 

Bandet räknas som arvtagare till den skånska rootsreggaetraditionen, i rakt nedstigande led från Peps Persson, uppdaterat med ett modernt sound och en stor dos hiphop.

Helt Offs musikaliska kärna består av Chords och Måns Asplund, Chords med egen hyllad solokarriär, en förgrundsfigur inom svensk hiphop, och Asplund som är producenten och medkompositören till flertalet av Timbuktus stora hits.

Helt Off på turné består av:
Jens ”Chords” Resch, sång
Måns Asplund, trummor
Magnus Tingsek, gitarr
Mika Forsling, gitarr
Måns Mernsten, keyboard
Michael Mino, bas
Erwin Marklund, percussion

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser