Annons

Språkrör gästade Kunskapsskolan

På tisdagen gästades Kunskapsskolan av Grön Ungdoms språkrör Magda Rasmusson. Tillsammans med Ellen Kasimir, Linnea Andersson och Daniel Slätt från Grön Ungdom Landskrona kampanjade de kring migrationsfrågor.
– Vi tycker att fri rörlighet är en rättighet och att fler ska få stanna i Sverige. Att Sverige utvisar barn och sjuka är inte okej. Människor har inte valt var de föds men borde få välja var de vill bo, säger Magda Rasmusson.
– Socialdemokraterna och Moderaterna har alldeles för länge varit bromsklossar för en öppnare värld, det vill vi ändra på, säger Ellen Kasimir som även är språkrör för Grön Ungdom Syd.

Miljöpartisterna manade eleverna på skolan att skriva vykort till migrationsminister Tobias Billström med uppmaningar om att fler ska få stanna och att staten måste sluta jaga papperslösa och sluta utvisa barn och sjuka.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser