Annons

BoIS-anfallare borta ett par veckor

Någon biljett till Östersund behöver BoIS inte beställa i Alexander Nilssons namn.  Två-tre veckor räknar man med att lårskadade BoIS:aren blir borta från spel. Det var i fredagens derby mot Ängelholm som anfallaren kände hur det drog till i låret men valde trots detta att slutföra matchen.
– Det var dumt att fullfölja, medgav han efterklokt efter slutsignalen. Dumheten till trots så är det just en sådan vinnarskalle i kombination med hans målsugenhet som kommer att ge honom många fans i Landskrona.
– Kommer köra väldigt bra och noggrann rehab nu varje dag. Jag ska göra allt för att vara tillbaka mot Örgryte nästa måndag. Hoppas hoppas!!, skriver Alexander Nilsson på Twitter.

Någon fara för att mittbackarna Linus Malmqvist och Liridon Leci som skallade ihop, skulle missa matchen föreligger inte enligt rapporterna från idrottsplatsen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser