Annons

Timoteij spelar i Asmundtorp

Söndagen den 5 maj blir det skönsång i Asmundtorp Kyrka. Det är bandet Timoteij, som består av Cecilia Kallin, Johanna Pettersson, Elina Thorsell och Bodil Bergström som kommer och bjuder på akustisk musik och stämsång. Temat för spelningen är ”En smak av sommar” och det kommer att bli en blandad repertoar. Förutom egna sånger bjuds också på låtar av exempelvis Tomas Ledin, Ted Gärdestad, Marie Fredriksson och Peter Jöback.

Timoteij slog igenom 2010 då de deltog i Melodifestivalen med låten ”Kom” och medverkade även 2012 med låten ”Stormande hav”.

Annons
 

Tjejerna sålde guld med albumet ”Längtan” som därefter följdes upp med albumet ”Tabu” 2012. Bandet  har sedan dess medverkat i både TV, radio och andra större arrangemang runt om i Sverige såsom ”Så ska det låta”, ”Fångarna på fortet”, ”Sommarlovsmorgon”, ”Lotta på Liseberg”, ”Sommarkrysset på Gröna Lund”, ”Dobidoo”, ”Nyhetsmorgon” med mera.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser