Annons

Kommunen utbildar unga ledare

Är du mellan 16 och 21 år, en god förebild, intresserad av kultur och sugen på att titulera dig som ledare? Fram till söndag kan du ansöka en av de tio platserna till 2013 års ungdomsledarutbildning som arrangeras av Landskrona stads Kulturstöd Unga.
– Under våren kommer blivande ledare vid fem utbildningstillfällen att fördjupa sig i hur grupper skapas och hur de fungerar, ledarens roll, kommunikation – kroppsspråk, röstträning, normer, hierarkier och vad man gör när det stormar samt likabehandling som metod och praktiska övningar, säger Murat Saglamoglu, kulturutvecklare för barn och unga.
– Efter utbildningen kan du som nybliven ledare få chansen att prova på att arbeta i olika projekt/arrangemang som riktar sig till barn och unga.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser