Annons

Barockmusik på teatern

Concerto Copenhagen är Skandinaviens ledande barockorkester och fredagen 19 april gästar de Landskrona Teater med sin den dynamiske cembalisten, Lars Ulrik Mortensen i spetsen. Medverkande sopraner är Anna Jobrant och Maria Keohane. Konserten ingår i Landskrona 600 års-jubileum.

Concerto Copenhagen, även känd under namnet CoCo, är en dansk barockensemble som spelar på tidstrogna instrument. Orkestern framförde sin första konsert 1991 och har sedan dess utvecklats till en av Nordens främsta barockorkestrar. CoCo:s signum är dess originella tolkningar och starka förmåga att kommunicera med sin publik.

Annons
 

På programmet står kammaroperan ‘Aminta e Fillide’, triosonater och arior av Händel.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser