Annons

Två gripna misstänkta för mord på Landskronabo

Den 31-årige Landskronabon som försvann i mitten av januari har hittats mördad i centrala Skåne. Polisen har under måndagsförmiddagen gripit två män som är misstänkta för dådet men i dagsläget har man lagt locket på vad gäller utredningsarbetet.

Den 14 januari försvann en 31-årig man spårlöst från sitt hem i Landskrona. I början av februari hittades den bil som mannen använt utbränd på ett naturreservat i Snogeröd mellan Eslöv och Hörby och på onsdagen den 27 mars hittades mannen död inte långt från den plats där man hittat bilen. Polisen har konstaterat att mannen är mördad och att det finns kopplingar till en stor narkotikahärva som har förgreningar i flera europeiska länder. Två män, en 25-åring boende i Lund och en 27-åring som bor utanför Lund, greps på måndagen misstänkta för mordet. Såväl polis som åklagare är mycket förtegna och vill inte lämna några kommentarer i dagsläget.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser