Annons

Beatstones en bland flera favoriter i repris på karnevalen

Det blir många favoriter i repris i årets jubileumskarneval. Panda da Panda dyker upp i år igen och Gunilla Carling, som spelade på Idrottsgalan förra året kommer. En annan som lockar många besökare som gästade Landskrona ifjol är Hasse Andersson som spelar med sitt Kvinnaböske Band. Landskrona Direkt kan även avslöja att de lokala favoriterna Beatstones just nu repeterar de gamla slagdängorna från 60-talet och att de tänker spela på karnevalen.
– Det ska bli kul att lira på karnevalen. De spelningarna är alltid fullspikade. Responsen har varit stor, säger Tommy Wolmer Sörensen, basist i bandet.
– Vi hade ett uppehåll men nu känner vi oss rejält taggade. Vi lirar fredagen den 5 juli klockan 23.00.

Tidigare har vi skrivit att även Svenska Akademin vaknat till liv och dyker upp för att spela under karnevalen och det samma gäller Hoogans Hjältar. En helt ny idé kommer dock att presenteras. Den klassiska svenska allsången har utvecklats och under karnevalen introduceras en snabb variant, Världens Snabbaste Allsång med Ola Selmén & Elton Bolton.
– Folk älskar att sjunga allsång, speciellt när låtarna spänner över alla musikgenrer, från 50-tal till 10-tal. Under Världens Snabbaste Allsång bränner vi av mer än 40 låtar på en timme! Det spelar ingen roll om du är tonåring eller pensionär, för alla kommer att kunna sjunga med, hälsar Ola Selmén.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser