Annons

Ungt musikaliskt fyrverkeri på teatern

På lördag arrangerar Kulturskolan i Landskrona sitt traditionsenliga Scendrag. På Landskrona teater får publiken möta skolans musikelever som visar upp sin genrebredd. Under konsertens två avdelningar bjuds besökarna på en rejäl musikalisk resa.
– Det är tredje gången vi arrangerar Scendrag. Precis som första gången är ambitionen att visa upp den musikaliska bredd vi förfogar över, säger Peter Cemjack, producent på Kulturskolan och berättar om lördagens uppträde.
– Det blir en spännande smältdegel av klassisk musik, visa, folkmusik, pop, rock, soul, och filmmusik. Allt levererat av elever som har siktet inställt på framtiden, säger Peter Cemjack och avslutar.
– Det är ett faktum att landets kultur- och musikskolor utgör en grogrund för det som kallas det svenska musikundret. Det är på dessa institutioner som många unga utvecklar ett intresse som ibland blir livslångt. Vem vet, kanske blir någon eller några av lördagens ungdomar idoler i framtiden.

Arrangemanget äger rum på Landskrona Teater på lördag och börjar klockan 18.00.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser