Annons

Klädbytardag på museet

Söndagen den 7 april är det åter dags för klädbytardag på Landskrona museum. Det går till så att man lämnar in kläder man själv tröttnat på och inte vill ha längre, men som någon annan kan tänkas ha glädje av. För varje plagg man lämnar in får man byta till sig ett nytt. Kanske kan du hitta en ny vårgarderob bland de kläder som andra lämnar in?

Man får lämna in max 15 klädesplagg per person, det kan vara både dam och herr och/eller barnkläder. Gärna vår- och sommarkläder. Viktigt är att alla plagg ska vara hela och rena, annars tas de inte emot.
Inlämning av kläder sker i filmsalen kl 13.00 – 13.30.
Bytet sker sedan från 14.00 – 14.45.
I pausen blir det musikunderhållning med trubaduren Andreas Borg i Café Nell Walden.

Annons
 

Skulle det bli plagg över efter bytet skänks de till välgörenhet.
Klädbytardagen arrangeras i samarbete med ABF.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser