Annons

Biljakt slutade i Landskrona

En av de mer notoriska småbrottslingarna som bor i Helsingborgs kommun var ute på en turné i påskhelgen, en turné som slutade vid gamla järnvägsstationen i Landskrona.

Det var i måndags som polisen i Helsingborg fick syn på en man som körde i en bil som var stulen. När polisen skulle stoppa honom ville han dock annat och körde i snabb fart mot Landskrona. Ett flertal bilar från ordningsmakten lyckades dock till slut få stopp på bilen vid den gamla stationen i centrala Landskrona. I denna satt den 31-årige Helsingborgaren och dessutom hittades en del gods som misstänktes vara stulet. Vid en husrannsakan i mannens hem hittades mer stöldgods och det mesta kom från ett inbrott i en bostad i Malmö som ägt rum i helgen. 31-åringen har nu misstänkt för en rad olika brott.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser