Annons

Asmundtorp ur DM – fokus på premiären mot Häljarp

Det blev en klar 4-0 seger för hemmalaget, KSF Kosova IF, när Asmundtorp på påskafton åkte ut ur DM-slutspelet.

Det var ett riktigt bra lag som Asmundtorp ställdes mot i DM -lutspelet. Det syntes redan i matchens inledning vilket lag som skulle hålla i taktpinnen. Redan efter fem minuter hade Kosova tagit ledningen och halvvägs in i första halvlek var det dags igen.
Vi visste att Kosova var ett bra lag men vi trillar lite ifrån vår taktik. Vi har haft en tuff träningsvecka bakom oss och kanske är det detta som visar sig idag. Vi ser lite slitna ut och orkar inte det där lilla extra, summerar Johan Paulsson, tränare AIF de första 45 minuterna.

Annons
 

I andra halvlek svarar Tomas Olsson i Asmundtorpsmålet för ett par riktiga klassräddningar men tvingas dock kapitulera vid ytterligare två tillfällen.
– Kosovo ville mer än oss idag, samtidigt är de ett skickligt lag som gör många bra saker på planen. De gör rätt saker vid rätt tillfälle. Kul och se ett division 5-lag spela sådan fin fotboll. Man vill inte åka ut ur DM men ska man se det positiva i det kan vi nu lägga 14 dagar på att skaffaså bra förutsättningar till premiären mot Häljarp, avslutar Johan Paulsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser