Annons

Efter studenten

Nu är det snart dags för avgångseleverna på Landskrona stads gymnasieskolor att välja vad de vill göra efter avslutat gymnasium. Därför ordnas en informationsdag där eleverna har möjlighet att se vilka utbildningar eller andra möjligheter som finns och framför allt var de finns. På plats är inte mindre än 23 representanter. 

Den 3 april mellan klockan 13.00–15.00 kommer utbildningsanordnare och representanter från universitet, högskolor, yrkeshögskolor med flera att finnas på Hållplats 261. Eleverna från Allvar Gullstrandgymnasiet, Enoch Thulingymnasiet och Selma Lagerlöfgymnasiet har då möjlighet att ställa frågor och få information.
– Våra informationsdagar brukar vara välbesökta. Det är ett perfekt tillfälle att få samlad information om vilka olika möjligheter som finns, säger Annika Carlson, studie- och yrkesvägledare på Allvar Gullstrandgymnasiet.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser