Annons

Slarv kostade Asmundtorp segern

Nonchalans i starterna på halvlekarna gjorde att Askeröds IF lyckades spela 3-3 mot Asmundtorps IF i helgen.

Ibland är fotbollen inte rättvis, något Asmundtorp fick känna på den gångna helgen. Efter en dålig första kvart på matchen kunde Askeröd tämligen enkelt gå upp till en 2-0 ledning och i början på andra halvlek var det nära en repris.

Annons
 

En kvart in i andra halvleken kommer  AIF upp i bra tempo och lyckas med  fina kombinationer. Laget visar en trygghet och ett lugn i sitt anfallsspel, något som tidigare säsonger uteblivit. Detta ger resultat ganska omgående då man lyckas reducera, kvittera och gå till en ledning med 3-2.

Med tio minuter kvar kvitterar Askeröd  på en frispark.

I hemmalaget utmärkte sig Tomas Gümüssoy med sitt hattrick. Hampus Olsson får beröm för sitt inhopp på topp och på mittfältet visade Philip Carlsson sin rutin och en riktigt bra inställning då han stundtals dominerade hela ytan.

– Jag är absolut inte nöjd med hur vi öppnade båda halvlekarna idag. Det får inte hända och ska inte hända hädanefter. Men bortsett från det tycker jag att vi får upp spelet i matchen och är klart det bättre laget. Stundtals så rullar vi ut Askeröd. Det är skärpa passningsspelet från vissa individer och lite mer löpningar utan boll som jag mest efterlyser i dagens match, sa Anders Nilsson, tränare  i Asmundtorp efter matchen.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser