Annons

Hålltider till LandskronaGalan

Fredagen den 5 april är det dags för LandskronaGalan. För sjätte året i rad öppnar LISA upp portarna till Landskrona idrottshall för att fira och hylla Landskronas talanger.

Som vanligt kan publiken se fram emot en mycket speciell kväll där de lokala idrottsstjärnorna, föreningarna och eldsjälarna hyllas under glimrande kristallkronor i vad som tidigare varit oförglömliga tillställningar.

Annons
 

I år är även Utvecklingsstiftelsen medarrangör och därmed tillsätts extra glans till galan då även näringslivets kommer att belönas, därav namnbytet från Idrottsgalan till LandskronaGalan.

– Totalt kommer tolv priser att delas ut till stadens utstickande profiler och årets uppstickare. De nya priser som har tillkommit i år är för årets satsning, årets innovatör, årets nyföretagare samt årets UF-Företag, berättar Camilla Plate på CA Event AB som fixar allt det praktiska bakom evenmanget.

Kvällen leds av Peter Settman och till sin hjälp har han Landskronas artistelit, vilka i en specialkomponerad jubileumsshow kommer att bjuda på en glittrande galakväll.

Eldsjälen Dallas Diabaté är åter på plats under galan för att dela ut priset till Årets Eldsjäl. Dallas Diabaté har själv vunnit pris på ”Svenska Hjältargalan” för sitt enorma arbete bland ungdomar på Rosengård i Malmö. Middagsbiljetter, där förövrigt Erikstorp och Daniel Berlin svarar för kokkonsterna är slut, men fortfarande finns det showbiljetter kvar.

Hålltider för LandskronaGalan
17.15 Galalokalen öppnar
17.30 Mingel för middagsgäster
18.00 Galamiddag
19.45 Läktargäster med showbiljett välkomnas
20.30 LandskronaGalan 2013
23.00 Eftermingel till midnatt

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser