Annons

BoIS-premiären kan komma att spelas på Olympia

Den segdragna vintern gör att BoIS premiär mot Degerfors den 6 april är i fara. Skulle termometern fortsätta att visa minusgrader och att a-planen skulle vara snötäckt även nästa vecka så kan beslutet att matchen ska spelas på Olympia i Helsingborg bli verklighet.
– Ovädret som skulle komma igår har blivit försenat och förhoppningsvis passerar det utan att det får några större konsekvenser. Men besked om spel kan vi inte lämna förrän nästa vecka. Det som ställer till det lite extra är att de rör sig om två matcher på sex dagar. När BoIS a-trupp kommer tillbaka från lägret i Kroatien kommer vi att ha ett möte med klubben och då komma med besked, säger Ulf Karlsson på Fritid- och kulturförvaltningen.

BoIS sportchef Mats Aronsson befinner sig i Kroatien med truppen och han försöker vara optimistisk.
– Vi lever på hoppet. Men skulle det visa sig att vi kommer fram till att det inte kommer att fungera med spel på IP så kommer jag att kontakta Helsingborgs IF och Olympia omgående.

Annons
 

BoIS marknadsansvarige Johan Nilsson håller också tummarna för att man ska kunna spela på sin egen hemmaplan.
– Jag har jobbat för BoIS sedan 1997 och endast en gång har vi fått flytta en hemmamatch. Den gången berodde det på en kommunal strejk. Vi har dock aldrig fått flytta någon match på grund av dålig plan och jag hoppas av hela mitt hjärta att så inte blir fallet i år heller, säger han.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser