Annons

Seger i cupen mot Ängelholm

Efter 45 minuter stod cupmatchen mellan BoIS och Ängelholm 0-0. Efter en kvart in i andra halvlek stod det 3-0. Ängelholms reducering till 3-1 hade dock ingen betydelse i matchen som egentligen inte betydde något för lagen.

Varken BoIS eller Ängelholm hade något att spela för då de båda lagen möttes på Landskrona IP:s konstgräs på lördagseftermiddagen. Det syntes i första halvlek som närmast påminde om ett ställningskrig. Andra halvlek var dock inte mer än drygt fem minuter gammal innan BoIS gjorde 1-0 genom Fredrik Olsson. Strax efter gjorde Alex Nilsson 2-0 och efter en timmes spel stängde Alexander Tkacz matchen med sitt 3-0 mål. Att Ängelholm sedan reducerade till 3-1 hade ingen betydelse för utgången av matchen.
– I första halvlek är vi inte bra och det pratar vi om i pausen. I andra halvlek visar vi betydligt mer vilja och det märks direkt. Då spelar vi som vi kommit överens om, kommenterar BoIS tränare Jörgen Pettersson.
– Det känndes bra att vinna trots att det inte gällde något. Nu åker vi på läger och slipar på det finstilta och sedan börjar allvaret, säger Alex Nilsson.

Annons
 


Alexander Tkacz har gjort 3-0.
Foto: Jonas Arancic Englund

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser