Annons

Manchester City spanade på BoISare

När BoIS mötte Ängelholm på lördagen fanns representanter för Manchester City på plats och det var talangen Erik Andersson som var i fokus för engelsmännen.
– Jag reser runt och tittar på spelare som är intressanta och Erik Andersson är en av många, säger John Gannon till Landskrona Direkt.

Normalt är han talangscout för Manchester City på den franska marknaden men efter att ha talat med sin kompis och tidigare lagkamrat Mikael Hjelte, styrelseledamot i BoIS så väcktes intresset för Erik Andersson.
– Det är klart att de vill kolla på Erik men han kom även för att hälsa på. Vi spelade tillsammans i IFK Mora på 1980-talet och har varit kompisar sedan dess, säger Mikael Hjelte.

Annons
 

Erik Andersson försöker att inte fokusera på vilka som är på läktaren.
– Jag har siktet inställt på att ta en plats i BoIS startelva när det drar ihop sig. Vem eller vilka som är på läktaren skiter jag i, säger han med övertygelse.

Hans agent, Roger Ljung bekräftar också att det finns intresse för talangen men att inget är på gång i dagsläget.
– Det finns alltid intresse för talanger som Erik. Han är en oerhört duktig fotbollsspelare som har framtiden för sig. Idag är dock målet att försöka få så mycket speltid som möjligt i BoIS. Sedan får vi se vad som händer i framtiden, säger han.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser