Annons

Årsmöte hos Centern

Centerns kommunkrets i Landskrona har hållit årsmöte i Vadensjös byastuga. Mötet inleddes med anförande av ordförande Sven Svederberg. – Han redogjorde för avdelningens verksamhet under det gångna året, som var mycket aktivt trots att inga allmänna val förekommit, rapporterar Sven-Olof Birgersson

Dagens gäst var Carina Lundgren från riksdagskansliet. Hon framhöll Centerns framgång i regeringsarbetet särskilt i höstens budgetarbete  med stora satsningar på landsbygden och kommunikationerna.
– Centern är det mest öppna partiet vilket debatten om partiets vision- och idéprogram visat. Hon prisade särskilt Annie Lööfs ledarinsatser, meddelar Sven-Olof Birgersson vidare.

Annons
 

Centerkretsen nya styrelse består av ordförande Sven Sederberg, Ingvar Larsson,  Rune Kronvall,  Sven-Olof Birgersson, Elle-Kerstin Henriksson, Evert Johansson, Per-Olof Bengtsson, Kjerstin Ljungkvist samt Rose-Mari Linde. Till studieledare valdes Rose-Mari Linde och kyrkopolitiks talesman Rune Kronvall.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser