Annons

Nätverk går samman

Vi har tidigare skrivit om att Industriarenan och Landskrona Affärsnätverk kommer att anordna en företagsmässa på Skeppsbron den 24-26 maj i anslutning till Ostindiefararens anlöp. Nu står det klart att de båda nätverken går samman till ett.

Industriarenan och Landskronas Affärsnätverk, LAN, är två föreningar som båda strävar efter att stärka näringslivsklimatet i kommunen. Föreningarna har sedan 2012 arbetat för en sammanslagning som nu blir verklighet. Som ett gemensamt nätverk blir arbetet effektivare och företagen får större möjligheter för erfarenhetsbyte, affärer, utbildningar och projektledning.
Föreningarna har ett nära samarbete med Landskrona stad och Utvecklingsstiftelsen och har tillsammans cirka 70 medlemsföretag och öppnar nu upp för nya medlemmar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser