Annons

Nanne Grönvall till Sommarsång

Succén med allsång i Slottsparken återkommer i sommar. För tredje året i rad är det Verdandi i samarbete med Landskrona stad som svarar för arrangemanget.

Två kvällar är inbokade och det är den 26 juni respektive 24 juli som det kommer att sjungas och bjudas på underhållning av rikskända och lokala förmågor.

Annons
 

– Onsdagen den 26 juni startar vi med många olika kändisar men alla med den gemensamma nämnaren att det är imitatören Anders Mårtensson som visar upp dem, säger Roger Lindskog från Verdandi som håller i trådarna.
 
Anders Mårtensson åker land och rike runt med sina gubbar, Tommy Körberg, Ernst-Hugo, Kung Carl Gustaf och Cornelis Vreeswijk.
– Vi utlovar flera av dessa imitationer under kvällen.

Som lokal anknytning har Verdandi bokat in delar av gruppen Sefyr, Jonas Andersson med sångerskorna Anna Bondesson och Felicia Johansson utgör med sin stämsång bandets självklara mittpunkt.
– De spelar drömsk pop på svenska, är Roger Lindskog genrébeskrivning.

– Vår andra kväll den 24/7 toppar vi med Nanne Grönvall som vi gissar inte behöver någon större presentation. Framträdandet på Sommarsång blir troligast det enda i närheten denna sommar. Vi har också det stora nöjet att få hem Kim Bergkvist som är en av stadens kulturstipendiater som nu bedriver studier i musik i London.

Utöver gästartister så finns husbanden Komp@nu, på plats.
Den största nyheten är det som kommer att ske efter själva allsångskvällen som är mellan 19.00 och 20.30. På lövad bana kommer det att spelas upp till dans mellan 21.00 och 22.00 med blandad musik av husbandet. Alla kommer att få möjlighet att svänga de lurviga till både tretakt och fyrtakt, lovar Roger Lindskog.

Två allsångscaféer under våren

Nu är det inte enbart Sommarsång som Verdandi arrangerar utan under våren finns också två av föreningens populära CAFÉ SJUNG MÉ inplanerade.
Det blir den 17/3 och 21/4 inne på Folkets hus klockan 14.00-16.00. Artister den 17:e är Uke’em som är en grupp från Malmötrakten som spelar ukulele och sjunger. Den 21:e kommer Bengt Åke Bengtsson från Heagården med Skånska visor och historier, avslutar Roger Lindskog.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser