Annons

Mångårig ordförande valdes om på nytt

I år firar Ronny Ahrling sitt 20:e år som ordförande i Företagarna i Landskrona. Det står klart efter att föreningen avhållit sitt 134:e årsmöte på Siriusrestaurangen på tisdagen.
– Det är en stor ära för mig att få fortsatt förtroende, var hans kommentar då mötet enhälligt sagt sitt.

Mötet föregicks av gesällutnämning. Det var målarna Malin Rosberg och Fredrik Nordström som tog emot gesällbreven.
– Jag har sysslat med såväl möbelrenovering och billackering men målning är det jag sysslar med nu och därför ville jag ta ett gesällbrev. Det hade varit svårt i dom tidigare yrkena, säger Malin Rosberg.
Fredrik Norström halkade in i målarbranschen av en tillfällighet.
– Jag tyckte väl inte att skolan var det roligaste som fanns. Samtidigt så valde flera av mina kompisar bygglinjen och då fick det bli så. Det ångrar jag inte idag, säger han.

Annons
 

Några andra som fick extra uppmärkelse på tisdagskvällen var föreningens sekreterare Jan Stanryd samt kassör Paul Jönsson. Båda dessa erhöll Företagarnas guldmedalj för lång och trogen tjänst.

Årsmötet i sig avlöpte utan problem. Alla papper och siffror var i ordning och de i styrelsen som var nominerade för omval fick förnyat förtroende. Det betyder att styrelsen för 2013 är identisk med fjolårets.
Med på mötet var även Företagarna Region Syds styrelseordförande Kristina Nilsson.


Innan årsmötet öppnades passade även Ronny Ahrling på att kalla upp trokänarna Paul Jönsson och Jan Stanryd för att dekorera dessa med Företagarnas guldmedalj. Blommorna fick de av Företagarna Region Syds styrelseordförande Kristina Nilsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser