Annons

Glumslöv förbereder

Nästa vecka (vecka 12) stänger Glumslövs bibliotek för ommålning och förberedelsearbete till det Meröppna biblioteket.
– Vecka 13 gäller vanliga tider igen, meddelar bibliotekarie Calle Sundewall.              
Från och med den 19 april börjar man sedan med det Meröppna biblioteket i Glumslöv. Det innebär att biblioteket är tillgängligt veckans alla dagar mellan klockan 07 och 22. Då kan du låna och återlämna, läsa tidningar och tidskrifter, släktforska eller bara njuta av biblioteket på egen hand. Vid dörren till biblioteket kommer en kortläsare att finnas. Med denna, ditt lånekort och en PIN-kod kommer du in i biblioteket.
För att få tillgång till och kunna använda det Meröppna biblioteket i Glumslöv måste man registrera sig som Meröppetanvändare. Det kommer man att kunna göra på Glumslövs bibliotek under bemannad öppettid. För att bli Meröppetanvändare måste du vara minst 18 år.
Biblioteket kommer att vara bemannat, måndagar 16.30 – 19.00, tisdagar 10.00 – 12.00, 15.00 – 17.00  samt torsdagar 16.30 – 19.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser