Annons

Grand Prix final för Carro

Landskrona Simsällskaps Caroline Andersson-Ekström tog sig under söndagen till en meriterande B-final vid Svenskt Grand Prix i Stockholm. Carro inledde försökstävlingarna med ett prydligt personbästa 29,24, en tid som hon i finalen sänkte till fina 28,81 och slutade 12:a. Tiden innebar klubbrekord och SM-kval. Det tidigare klubbrekordet innehades av OS-simmerskan Gabriella Fagundez. Vann distansen gjorde världsmästarinnan Sarah Sjöström.
Carro har tagit stora kliv det senaste halvåret. Tiden hon presterar vid GP är mycket imponerande och den höjer förväntningarna på vårens och sommarens tävlingar, säger klubbens chefstränare David Söderstjerna.

Nu ligger målet på att slipa detaljer och förhoppningsvis sänka sig ytterligare till nästa Grand Prix i Jönköping i slutet av april.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser