Annons

Första förlusten för BoIS

BoIS åkte på årets första förlust när man cuppföll mot Mjällby på en blåsig och kall idrottsplats i Alerum. Hemmalaget vann med 3-0 och samtliga mål kom i den andra halvleken.

BoIS lyckades hålla allsvenska Mjällby stången under en timme. Sedan förstörde Marcus Pode dagen för de randiga på den blåsiga och kalla idrottsplatsen. Minuterna senare gjorde Marcus Ekenberg 2-0 och ett par minuter senare fick Andreas Dahl sitt andra gula kort och då var det kört. I matchens sista minut gjorde Liridon Leci ner en motståndare i straffområdet vilket fick still följd att även han fick lämna planen i förtid och den efterföljande straffen slog Marcus Ekenberg i mål.
– Vi gör det bra fram till deras mål. Vi skapar också en del chanser men lyckas inte sätta dit den. Sedan viker vi tyvärr ner oss och då straffar Mjällby oss direkt, säger tränare Jörgen Pettersson efter matchen.
– Men 3-0 speglar inte matchbilden. Vi var bättre än vad siffrorna visar. Men såhär blir det ibland. Nu är det bara att bita ihop och lägga denna matchen till handlingarna och blicka framåt mot nästa lördags match mot Ängelholm, säger tränaren och avslutar med att tacka alla som rest till Blekinge.
– Det var en hel del som tagit sig till Asarum och det värmde i kylan. Ett stort tack till dom. Stödet från supportrarna är väldigt viktigt.

Annons
 

Så spelade BoIS
Bill Halvorsen – Max Mölder, Linus Malmqvist, Liridon Leci (93 utvisad), Martin Rudolfsson – Patrik Åström (Alexander Tkacz), Fredrik Svanbäck, Andreas Dahl (73 utvisad), Surprise – Fredrik Olsson (Christoffer Tapper Holter), Luka Mijaljevic (60 Alex Nilsson)

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser