Annons

Allt fler grannar mot brott i Glumslöv

I förra veckan skrev vi om byalagets och polisens gemensamma kamp och förebyggande arbete mot villainbrott i  Glumslöv. Byn är pilotort för en  sms-tjänst där nätverket Grannar mot brott, får information så fort inbrott har skett.
– Vi är trötta på bostadsinbrotten,
säger byalagets ordförande Lennart Pettersson som dock gläds åt engagemanget som byborna visar i frågan
– Vi är ett litet  samhälle som den senaste tiden prövats hårt men samtidigt visas ett fantastiskt engagemang av våra invånare, konstaterar  Lennart Pettersson som noterar att 83 nya hushåll i veckan anslutit sig till SMS-tjänsten.

Avslutningsvis kan Lennart Pettersson meddela att det ryktas på byn att Glumslöv ALLSTARS håller på med någon typ av inspelning och högst troligt rör det sig om bandets tolkning av ”Flickan från Backafall.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser