Annons

Ökända växer och flyttar

Årets upplaga av musikfestivalen Ökända kommer att få det att gunga rejält på Ven i tre dagar. Anledningen till att man utökar från en till tre dagar är att man deltar i stadens 600-årsjubileum.
– Nu kan man kalla det för en riktig festival, säger Alexander Redrin som ensam dragit ett tungt lass vid tidigare Ökända-festivaler.
– I år är vi dock fler som jobbar med arrangemanget. Vi har helt enkelt fått fler medlemmar som vill hjälpa till.

Nytt för i år är att man väljer att flytta festivalen från S:t Ibb till fotbollsplanen vid Tycho Brahemuseet.
– Det fungerar bättre, till exempel för de som vill campa vid festivalen. Dessutom kommer det att bli musik även på museet. Det blir akustisk musik och körsång.

Annons
 

Ute på gräsplanen kommer två scener att finnas.
– På den lilla scenen kommer alla möjliga band att få chansen att visa upp sig medan musiken på stora scenen kommer att gå i baktakt, det vill säga reggae eller så blir det hip hop. Vilka band som kommer är dock inte spikat. Vi kommer därför att presentera ett digert program den 10 maj då det är Vår Kulturnatt i stan, säger Alexander Redrin och avslutar med att uppmana folk att skicka önskemål på band.
– Det kan man göra på vår facebooksida. Vi har även uppdaterat vår hemsida och där kan man få mer information om fester.

Årets musikfest äger rum den 15-17 augusti

Länkar:

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser