Annons

Sjuksyster lycklig över beskedet

Narkossköterskan Camilla Lejonqvist Mårtensson är en av många som engagerat sig i frågan om operationsveksamheten i Landskronas vara eller inte vara. Hon satt vid köksbordet och läste läxor med sonen när telefonen ringde och beskedet att Förvaltningsrätten hejdat omorganisationen.
– Jag fick nästan en chock. Jag är jätteglad och tror att jag ska köra ett träningspass för att få ur mig lite energi, säger hon med ett stort leende till Landskrona Direkt.
– Mest glädjande är nog att vi som kämpat för detta blivit tagna på allvar. Vi fick Förvaltningsrätten och alla andra att förstå att beslutet som togs var oklokt. Nu får vi se vad som händer när ärendet kommer att prövas.

Camilla Lejonqvist Mårtensson, som arbetar på operationsavdelningen, försöker trots den stora glädjen att hålla fötterna på mattan.
– Det är ju inte på något vis avgjort men nu kommer vi i alla fall att få svar på våra frågor som tillexempel varför och vilka konsekvenserna kommer att bli. Det är något som vi undrat över sedan dag ett. Sen vet vi inte hur det slutgiltiga beslutet blir. Det återstår att se.

Annons
 

Läs även: Förvaltningsrätten hejdar beslutet

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser