Annons

Glumslöv på vakt mot inbrottstjuvar

Den senaste tiden har en handfull villaägare i Glumslöv haft inbrott. Från samhällets byalag har man reagerat.
– Glumslöv har av och till toppat statistiken över bostadsinbrott i Landskrona stad. Vi har därför bland annat krävt polisens volontärer till byn. Detta har emellertid inte villfarits. Istället har vi blivit pilotort för sms-tjänst där nätverket Grannar mot brott får information så fort inbrott har skett, säger Lennart Pettersson, ordförande i Glumslövs byalag.

Med anledning av händelserna har man bett polisen komma på byalagets årsmöte den 27 mars.
– Vi är mycket glada och tacksamma för att polisöverintendenten Stefan Bengtsson, chef för den nybildade polisenheten i Landskrona som bland annat skall ha bostadsinbrotten i fokus kommer till vårt årsmöte, informerar Lennart Pettersson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser