Annons

Premiär för lördagscafé

På lördag är det nypremiär för lördagscaféet på Teaterrestaurangen. Precis som i höstas så är arrangemanget ett samarbete mellan Landskrona Kulturförvaltning och flera kulturföreningar vilka turas om att vara värdar. Värd för vårens första lördagscafé är Kulturstöd Landskrona och först ut på scen är Lone Sharks, ett R&B-band som har sydvästra Skåne som bas. Bandet spelar hårdsvängande och dansant blues, R&B och country. Influenserna kommer framförallt från storheter som Louis Jordan, Little Walter Jacobs och Fabulous Thunderbirds.

– Klockan 10:30 kör vi igång med föda för både kropp och själ, säger Håkan Persson på stadens kulturförvaltning och hälsar alla välkomna.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser