Annons

Dags igen för Blue notes

För femte året i rad arrangerar Kulturskolan i Landskrona ”Blue notes”. På fredag klockan 18.30 öppnar dörrarna till Landskrona teaterrestaurang och Kulturskolan mönstrar ett urval av olika popensembler och sångelever.

Precis som tidigare år medverkar en mix av både aktiva och före detta elever som gått vidare i sin utveckling. Årets upplaga är en utveckling från jazzen till populärmusiken. Ett axplock av skolans musikpedagoger kommer också att gästa scenen.
– Som vanligt blir kvällen en hyllning till musiken och den gemenskap som uppstår när musikanter möts, säger Peter Cemjack som är producent på Kulturskolan. 

Annons
 

Kvällen kommer att bjuda på ett antal tolkningar av klassiska nummer ur den populärmusikaliska historien.
– Mötet med våra musikelever är inspirerande. Jag är övertygad om att publiken inte kommer att gå oberörd från fredagens konsert, fortsätter Peter Cemjack.

– Det finns en inbyggd kraft och glöd hos ungdomarna som är obeveklig. Det är en ynnest att få finnas som bollplank och resurs i den här miljön av skaparglädje och nyfikenhet, avslutar Peter Cemjack.

Publiken hälsas välkommen till en magisk klubbkväll i musikens tecken. Biljetter och fika köpes på plats till plånboksvänligt pris.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser