Annons

Landskronas artistelit i en skräddarsydd show

Som vi tidigare berättat kommer Peter Settman verka som LandskronaGalans konferencier den 5 april och idag har arrangörerna även lätta på täcket kring vilka som ingår i Landskronas artistelit och som kommer att göra honom sällskap på scen.

I år, under stadens 600-årsjubileum, har vi valt att satsa på våra lokala och fantastiskt duktiga artister och låta dem visa upp en ny sida av sig själv, i en skräddarsydd Landskronashow,  berättar Camilla Plate, projektledare från CA Event.

Annons
 

I den namnkunniga artistskaran hittar vi Johan Östberg vars musikaliska bredd kommer att märkas under kvällen. Ett annat känt Landskronanamn är rutinerade Anette Lindvall Kumerle som varit med i en mängd olika konstellationer under åren och framförallt känns igen genom sin starka röst och karisma.

Asmundtorps bidrag till de stora scenerna, Madeleine Liljestam, dyker upp liksom  den okrönte countrykungen  Martin Nilsson och folkkära Anki Nilsson.

Nyare stjärnor är hiphopduon Verse II med Kevin Sandgren och Linus Karlsson men även kulturpristagaren och musikalartisten Kim Bergkvist kommer att finnas med i showen.
Till sin hjälp har artisterna Landskrona Dansstudio och ett annat nämnvärt inslag är Philip Warren Gertsson, som räknas till en av världens bästa på Freestyle Football.
– Artistskara bildar en härlig bredd och vi är glada över att kunna presentera så många av Landskronas artister på scen samtidigt under denna den sjätte galan, avslutar Camilla Plate.

Förutom lokala artister kommer galan att hylla och lyfta hela Landskrona under kvällen då åtta idrottspriser och fyra näringslivspriser kommer att delas ut.

Och de nominerade är…
… inom näringslivet
… inom idrottslivet

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser