Annons

Fond- och bidragsmässa på teatern

Lördagen den 9 mars arrangerar Skåne Nordväst en fond- och bidragsmässa på teatern. Det är första gången en mässa av detta slag arrangeras; där föreningslivet får möjlighet att ta personlig kontakt med flera bidragsgivare vid ett och samma tillfälle.

– Den ideella sektorn spelar en oerhört viktig roll i samhället, men många ideella organisationer har begränsade resurser. Det är inte alltid så enkelt att ta reda på vilka möjligheter som finns för att söka pengar, berättar Fredrik Johansson, utredare på Landskrona stad och initiativtagare till mässan.
– Därför blir Fond- och bidragsmässan ett unikt tillfälle för föreningar, studieförbund och det fria kulturlivet att träffa bidragsgivare och stödaktörer, fortsätter Fredrik Johansson.

Annons
 

Tio aktörer som stödjer föreningslivet kommer att ställa ut på mässan: Allmänna arvsfonden, Centrum för publikt entreprenörskap, Kulturbryggan, LEADER, Manymade, Nordiska kulturfonden, Region Skåne, Skandia Idéer för Livet, Skåneidrotten och Ungdomsstyrelsen.

Besökare kommer att ha möjlighet att ta personlig kontakt med de olika utställarna i mässlokalen och dessutom lyssna till ett föreläsningsprogram där utställarna kommer att berätta om sina stödformer. I teaterrestaurangen står OIKOS Landskrona för caféverksamhet.

För program och tider rekommenderas ett besök på: landskrona.se/fondochbidragsmassa.aspx

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser