Annons

Andreas Dahl gör premiär i BoIS-tröjan

Imorgon klockan 14.00 är det avspark på Idrottsplatsens konstgräs då BoIS tar emot danska Köge. BoIS startar med samma elva spelare som senast. Klart är dock att BoIS nyförvärv Andreas Dahl kommer in i andra halvlek.

BoIS första halvlek mot Falkenberg i lördags visade på ett snabbt och effektivt spel. Ledningen med 4-0 i paus kunde varit större. Imorgon möter BoIS Köge som håller till i den danska andraligan och det är samma startelva som får chansen igen. Skillnaden imorgon är att hela laget inte kommer att bytas ut i pausen.
– Vi byter 7-8 spelare efter 60-70 minuter och då kommer även Andreas Dahl in, säger BoIS tränare Jörgen Pettersson inför morgondagens match.

Annons
 

Följande spelare startar: Bill Halvorsen – Max Mölder, Linus Malmqvist, Liridon Leci, Tobias Malm – Patrik Åström, Christoffer Tapper Holter, Fredrik Svanbäck, Surprise – Alex Nilsson, Fredrik Karlsson.
Avbytare: Niklas Uddenäs, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Mathias Andersson, Erik Andersson, Andreas Dahl, Kim Persson, Luka Mijaljevic, Fredrik Olsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser