Annons

SD-frågor till justitieministern

Trots att det satsats stora resurser på rättväsendet är Sverigedemokraternas riksdagsledamot från Landskrona, Carina Herrstedt, missnöjd med utvecklingen i Skåne och framför allt i hemstaden.
– Trots alarmerande siffror har polispersonalen i yttre tjänst halverats utifrån den nivå på 48 poliser som polisen år 2008 ansåg vara en lämplig nivå för Landskrona. Detta är en ohållbar utveckling som har fått och kommer att få stora konsekvenser för en stad som redan är under hård prövning med stor segregation och stort utanförskap, säger hon bland annat och ställer med anledning av sitt missnöje ett par frågor till landets justitieminister Beatrice Ask (M).
Hon undrar vilka planer justitieministern har för att lösa situationen i Skåne och framför allt Landskrona samt om hon kan tänka sig att fler resurser sätts in i Landskrona och Skåne för att skapa en långsiktig och hållbar utveckling.
Dessutom undrar Carina Herrstedt om justitieministern anser att det föreligger systemfel inom polisväsendet eftersom de ökade resurserna på rättsväsendet inte ger resultat.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser