Annons

Besked till Thorn-anställda dröjer

Förra veckan avslöjade Landskrona Direkt att Thorn Lighting står inför varsel och att förhandlingar skulle inledas. Samma dag fick även de anställda information från företagsledningen om att varsel var på gång. Ytterligare information skulle komma senare i veckan eller i börja på denna men så har inte skett.
– Det är många frågor som kommer från anställda, och alla är oroliga. Man vet inte hur många som skall lämna arbetsplatsen och hur den nya organisationen skall se ut, säger Simon Andrijevski, ordförande i den lokala IF Metallklubben.
– Vi har inte kommit igång med förhandlingarna. Varslen är uppskjutna tillsvidare. Varför? Det får du fråga VD:n.

Patrik Källåker, platschef på Thorn Lighting, förklarar läget.
– Jag förstår oron bland de anställda. Vi håller på att se över vårt businesscase. Vi måste se det ur ett större perspektiv än vad vi först trodde. Därför kommer det att dra ut på tiden ett par veckor innan vi kan gå ut med information om hur många som kommer att varslas.

Annons
 

Läs även: Thorn Lighting står inför varsel

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser