Annons

Säsongen över för Lejonet

I och med helgens två förluster är det färdigspelat för Lejonet för denna säsongen.

I fredags mötte man Åseda på hemmais inför 67 betalande åskådare och förlorade med hela 1-8. Lejonets mål gjordes av Joel Persson. Säsongens sista match blev sedan en målfest. Uppe i Borås förlorade Lejonet med 10-7 mot Borås Lynx. Målgörare här var Joel Persson 2, Niklas McPherson, Eddie Fransson, Alexanders Forne, Mattias Nilsson och Robin Göthe.

Annons
 

Torbjörn Torpling speaker vid hemmamatcherna och trogen supporter ger sin syn på säsongen.
– En mycket bra säsong och man uppnådde sin målsättning att få spela i Alltrean. Detta är ett mål man kämpat mot i många år och så gör man det med ett mycket ungt lag. Det är jättekul för hockeyn i Landskrona. Många unga spelar har visat upp sig. Inför nästa säsong så har man redan många spelare klara. Det är bra jobbat av ledarstaben. All heder åt dom. Det är så man längtar redan. Nu gäller det bara för killarna att sköta sin sommarträning så blir det ännu bättre till hösten. Ett år till på dessa unga spelar tillsammans med en del rutinerade kan detta leda långt, hoppas eldsjälen och supportern.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser