Annons

Landshövdingen önskar Landskrona lycka till

På tisdagen gästades Landskrona stad av Skånes nya landshövding Margareta Pålsson som just nu befinner sig på en Eriksgata genom länets 33 kommuner. Förutom kommunledningen fanns en hel del förvaltningschefer på plats och informerade i olika frågor. Bland annat diskuterades aktuella planfrågor, utbildning och ensamkommande flyktingbarn. Dessutom var representanter från arbetsförmedlingen på plats och informerade om hur den senaste tidens varsel slagit mot Landskrona.
– Samtalet byggde på önskemål från såväl oss som landshövdingen, säger kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (FP).

Kommunens kanslichef och den blivande tillförordnade stadsdirektören, Stefan Johansson, passade även på att informera om det nybildade stadsutvecklingsbolaget ett projekt som Margareta Pålsson tyckte lät intressant.
– Jag fick höra talas om detta idag och det är bara att önska lycka till. Jag tycker det är tråkigt med en stad som ligger vid havet och som inte är fräsch. Shoppingen är inte så bra i Landskrona och det är svårt att hitta en bra restaurang. Men med stadsutvecklingsbolaget händer det något, sade hon bland annat innan det var dags för lunch med kommunledningen.

Annons
 


Kommunalråden Cecilia Lindell (M) och Torkild Strandberg (FP) flankerar landshövding Margareta Pålsson vid dagens pressträff på stadshuset.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser