Annons

Falcons firade triumfer mot Munka

Alla Hjärtans Dag kunde inte firats på bättre sätt för de svarta kämparna i Landskrona Falcons då man bokstavligen körde över Munka-Ljungby IBK med hela 10-2 inför 178 personer i Landskrona Idrottshall.

Hemmalaget mönstrade tre debutanter i laguppställningen och en av dom fick chansen från start. Och han presenterade sig direkt med sitt uppoffrande spel. Pontus Nielsen tog verkligen vara på förtroendet på bästa möjliga sätt. Talangen har gjort 32 poäng på 22 matcher i juniorlagen så här långt på säsongen och det var inte långt borta att han fick näta även igår. 

Annons
 

En som däremot hamnade i målprotokollet i kväll var Stefan Zyszczak som stänkte dit tre baljor.
– Det här var en lagseger. Allt funkade på alla håll och kanter. Stabilt och tryggt spel rakt igenom. Jag kan inte annat än vara nöjd med killarna idag, säger tränare Patric Johansson.

Segern innebar att Falcons gick upp på en tredjeplats i tabellen om än med några fler spelade matcher än de andra lagen i serien. Nästa fredag (den 22 februari kl. 19.19) är det dags igen då ställs man i ett nytt Skånederby mot Åstorp på hemmaplan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser