Annons

Kramar och hjärta på Ven

Dagen till ära har Hvens förskola valt att tillsammans göra ett hjärta.
– Vi började förmiddagen med att hitta pinnar som låg på marken, dom skulle vara ganska raka, berättar Eva Billberg på Hvens förskola som omgående kunde bevittna hur glada barn letade bland snön innan en lagom mängd pinnar var insamlade.

När vi kom tillbaka fick vi bryta  pinnarna, det får man bara göra på gamla pinnar, inte såna som växer kvar i trädet, påpekade barnen mycket riktigt.

Annons
 

Efter en noggrann sortering i längd lades pinnarna på ett bord så att formen av ett hjärta kunnde bildas.
– Det var lite knepigt men alla hjälptes åt. Svårare var det att böja tråden runt grenarna men om man gör saker tillsammans går det, konstaterar Eva Billberg som sedan lät barnen rita av och färglägga sina egna armar, allt för att kunna ge bort en extra kram i dag till någon man tycker om.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser