Annons

Berlin gästspelar på Erikstorp

Den 4 mars vet vi om Daniel Berlin driver landets bästa restaurang. Kocken från Landskrona är med Daniel Berlin Krog i Skåne Tranås nominerad som en av sju i kategorin Årets Bästa Restaurang och som en av fyra nominerade till Årets Matupplevelse vid White Guide Galan.

Daniel Berlin är även aktuell på hemmaplan. Dagarna innan galan står han vid spisen på Erikstorps Kungsgård och tillagar en 8-rätters meny. Under fredagen och lördagen den 1-2 mars utlovas en matupplevelse utöver det vanliga. En tydlig indikation om att det rör sig om mat i den högsta skolan skvallrar priset om – 1995 kronor om men då ingår även drycken.
Jonas Westerberg, delägare på Erikstorp, ser framemot att ännu en gång erbjuda stjärnglans på ett av sina näringsställen.
– Vi har tidigare haft liknande arrangemang med Daniel Berlin och det har varit succé varje gång. Kvällarna brukar bli snabbt fullbokade, säger krögaren.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser