Annons

Sportlovsupptåg på gycklarnas after ski

På fredag går bussarna till alperna och fjällen med skidsugna vårvinterlovsfirare. Väljer man att stanna i stan kan man istället se Gycklarnas after ski.

På fredag klocka 19 är det åter dags för Kulturskolans dans- och gycklarensemble ”Varité Vaduvill ” att äntra scenen. Då har publiken möjlighet att avnjuta 2013 års upplaga av  Gycklarnas after ski i Kulturskolans lokaler på Regeringsgatan 30.
I vanlig ordning blir det en burlesk och halsbrytande show där allting kan hända. Föreställningen ges också lördag 16/2 kl.16.00 på samma plats. Publiken hälsas välkommen till ett antal galna upptåg, meddelar Peter Cemjack, producent på Kulturskolan i Landskrona.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser