Annons

BoIS slog Bois i årets första match

Landskrona BoIS tog en komfortabel 4-0 seger då man mötte Varberg i årets första försäsongsmatch i lördags. Årets första mål gjordes av Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani i den första halvleken. I andra halvlek byttes hela startelvan men det innebar inte att man tappade något. Tvärtom. Luka Mijaljevic gjorde först 2-0 och sedan satte Martin Rudolfsson trean och matchens sista mål gjordes av Luka Mijaljevic.
– Idag har vi två elvor och de gör det lika bra, det var precis lika koncentrerat matchen igenom trots att vi byter ut hela laget. Alla gjorde en stor arbetsinsats och det var ingen som föll ur ramen i dag, säger BoIS assisterande tränare Rossi Eterovic på klubbens hemsida och fortsätter.
– Vi hade en agenda och det var att samtliga skulle försöka göra en riktigt bra prestation och det gjorde man också. Efter fem veckors träning där vi kört tufft så var vi inför matchen ganska tungt i benen. Därför är det jättekul att vi kan gå ut och prestera så bra fotboll som vi faktiskt gjorde i dag med bra positions- och passningsspel.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser