Annons

Uraniborg är accepterad

Nu är det danska varvet som byggt M/S Uraniborg och Ventrafiken överens.
– Vi har nu fullt ut accepterat fartyget, säger Magnus Anderson, Ventrafikens VD sedan man kommit tillrätta med värmen ombord samt att en del andra åtagande blivit justerade.
 – M/S Uraniborg har redan hunnit gå en handfull turer i reguljär trafik och kommer att göra så under hela veckan. Vi har haft två team som lärt sig hantera henne och nu ska övriga i besättningen också utbilda sig i att manövrera fartyget.

Tura med Venfärjan
M/S Uraniborg kan ta nära nog 400 passagerare.
– Under lågsäsong kan man boka halva salongen ombord, cirka 60 platser, för mindre konferenser eller frukostmöte ombord. Vi fixar förtäring som hör hemma på sundet. Allt medan färjan seglar fram och tillbaka, säger Magnus Anderson som även har planer på andra tura-arrangemang.
– Vi har planer på att hålla afterwork en kväll i månaden med band. Under sommaren och karnevalsveckan finns tankar på kvällstura med tema typ musik, guidning, föreläsning olika mat-teman, exempelvis då  räkfrossa.

Annons
 

Servering på Uraniborg som förövrigt har fullständiga rättigheter kommer att vara öppen från 15/6-15/8.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser